Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden
van ieder soort biljart

Door onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij alle soorten biljarts bekleden, tafel-, pool- en snookerbiljarts

Ook bij onderhoud aan uw biljart bent u bij ons aan het juiste adres, Daarnaast leveren wij ook alle biljarts nieuw en hebben we regelmatig ook 2e hands biljarts en pooltafels. Ook alle biljart-accessoires vind u bij ons, zoals keu's, ballen, gewichten en krijt.


 

Biljart reparatie en onderhoud

Onderhoud en reparatie

Of u nu een biljart bij u thuis staat of in een café/ biljartzaal onderhoud is heel belangrijk om goed biljarten mogelijk te maken! Wij onderhouden niet alleen uw laken, maar ook de banden e.d.

In- en verkoop van biljarts

Wij kunnen u door onze ruime ervaring goed adviseren in de aanschaf van een nieuw biljart, maar ook met een goed 2e hands biljart. Doordat wij deze al jaren onderhouden kunnen wij u precies vertellen wat er mee moet gebeuren.

Biljart lakens

U kunt eenvoudig uw biljartlaken onderhouden door regelmatig voorzichtig te stofzuigen en als u het biljart niet gebruikt af te dekken met een laken. Na enige tijd zal het laken vervangen moeten worden, wij leveren topkwaliteit lakens van Simonis. Deze zijn leverbaar in heel veel kleuren, informeer hiernaar.

afstellen biljarts

Ook het afstellen van een biljart behoord bij onze werkzaamheden. Ook dit is van groot belang bij het gebruiken van een biljart. Waterpas is natuurlijk het belangrijkste onderdeel. Daarnaast controleren wij ook de verwarming en de tijdklok.

biljart-onderhoud2Biljarts