KNIKARMSCHERM

Met het knikarmscherm Cunera overkapt u in een handomdraai uw terras. Heerlijk buitenleven was nog nooit zo stijlvol. U doet het beschut onder deze zonnescherm, in de riante schaduw.

Knikarmschermen hebben een solide constructie. De kap en de armen zijn gemaakt van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal.

Knikarmschermen zijn functioneel en stijlvol, perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Daarmee is de zonwering geheel op uw wensen af te stemmen.

De breedte gaat tot een maximum van wel 6 meter, bij een maximale uitval van maar liefst 3 meter. Standaard komt deze scherm met motorbediening.

UITVALSCHERMEN

Het uitvalscherm is een openkap constructie. Het opgerolde doek word beschermd door de kap welke aan de voorzijde een lip heeft die het water afvoert.

Een zonnige dag is een dag genieten. Toch willen we niet de hele dag in het zonnetje staan. De uitvalschermen leveren optimale bescherming tegen de zon. Daarnaast geven uitvalschermen, door de bescheiden vorm, een speels accent aan uw gevel. Uitvalschermen zijn zeer effectief en relatief voordelig.

Het grote voordeel van een uitvalscherm is dat het de ramen volledig kan afschermen tegen de felle zonnestralen. Terwijl een verkoelend briesje vrij spel heeft. Hierdoor is het altijd aangenaam vertoeven in het huis. Absolute bescherming voor u, maar ook voor de planten die in uw woonkamer staan.

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het scherm nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.

MARKIEZEN

De markies is een moderne aluminium markies met een traditionele ‘houten’ uitstraling. Door fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

Zowel de aluminium kap als de aluminium zijschotten hebben een rustiek uiterlijk, dat zich niet van hout laat onderscheiden. Aluminium is minder gevoelig voor weersinvloeden en behouden hun luxe aanzien gedurende vele jaren.

Kap en zijschotten zijn standaard leverbaar in meerdere eigentijdse en klassieke kleuren. Zo kan een perfecte combinatie gemaakt worden met de kleuren van het doek en de raamkozijnen.

De markies is een hoogwaardige zonwering uitgevoerd in zwaar aluminium. Een waardevolle investering vanwege traditionele vormgeving. Het standaardmodel of petmodel voor doorloophoogte. Leverbaar in duurzaamhout of onderhoudsarm aluminium frame en omkapping.

SCREENS

Met screens filtert u de energie van het zonlicht. Dat zorgt ‘s zomers voor een aangename verkoeling in huis. Met de screens naar beneden blijft u overdag zicht naar buiten houden, dankzij de open weefstructuur van het screendoek..

Het screendoek is geweven uit glasvezeldraden die met vinyl omhuld zijn. Het vinyl geeft de kleur aan het doek, u kunt kiezen uit talloze kleuren of gemelleerde dessins. Screendoek is rot- en schimmelvrij en vlamvertragend.

Speciaal aan het screendoek in de heroal VS-Z zipscreens is de aan het doek aangelaste ritsen, links en rechts. Deze ritsen lopen in speciale kunststof sponningen, die zich op hun beurt weer in de geleiderrails bevinden. Hierdoor wordt het doek op zijn plaats gehouden, ook bij wind. Tevens voorkomen de ritsen dat er zonlicht tussen doek en geleiders doorkomt.

DUITSE KWALITEIT; Onze zipscreens worden door ons geassembleerd met onderdelen van het gerenommeerde Duitse merk heroal, tevens bekend van rolluiken en raamprofielen.

ROLLUIKEN

Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of koude. En zeker geen ongenode gasten. Als u weg bent of ligt te slapen, kunt u volledig vertrouwen op uw rolluiken. Met deze rolluiken sluit u ramen en deuren hermetisch af, als u dat wilt. U kunt kiezen voor een opbouwrolluik (voor bestaande gevels) of voor een inbouwrolluik (bij nieuwbouw).

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat we voor u poedercoaten in een kleur naar wens. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

Is het rolluik voorzien van de Somfy S&SO RS100 io motor dan is het rolluik is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken.

PERGOLA-/VERANDASCHERM

Optimaal op uw terras van het buitenleven genieten? Dankzij zijn ruime afmetingen biedt de Alcorola maar liefst 30 m2 schaduw zodat u op zonnige dagen heerlijk buiten kunt zitten.

De Alcorola is max. 6 mtr breed x 5 mtr uitval. De hoogte is variabel. De ideale hellingshoek van het doek - voor het afvoeren van regenwater - is min. 17 graden.

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het scherm comfortabel in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken..

Een solide en stijlvol vormgegeven frame van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. Alle bouten, moeren en assen van het scherm zijn van roestvast staal. Optioneel is een doekondersteuning in het middendie - bij grote overspanningen - het doek ondersteunt.

 

Bedien al uw zonwering

VIA SMARTPHONE, TABLET EN PC


Controleer de status van alle zonwering via het scherm, zonder door het huis te hoeven lopen, of wanneer u niet thuis bent bedient u alles eenvoudig via de App.
 

Electrische bediening

VOOR MARKIEZEN


Combineer uw markiezen dan met afstandbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering.